Már 1994 óta

Cégünkről

A Lyra Florae Kertépítészeti Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1994-ben alakult, ma már 25-30 főt foglalkoztató vállalkozás. Cégünk fő profilja a zöldfelület- és kerttervezés, a kertépítés, parkosítás és az ezekhez kapcsolódó műszaki létesítmények tervezése, kivitelezése, fenntartása, magánszemélyek, illetve közületek részére. Elsődleges célunk, hogy teljes körű szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleinknek, melyet munkatársaink szakmai felkészültsége, végzettsége és technikai hátterünk tesz lehetővé.

2015-től indítottuk legújabb üzletágunkat, megnyitottuk a Pálmaház Kertészetet és a hozzá szorosan kapcsolódó Pálmaház Herbáriumot -a gödöllői Királyi Kastély Pálmaházában-, mely mind megjelenésében, mind termék kínálatában igazi különlegességnek számít nem csak gödöllői, hanem regionális szinten is. A Herbárium vásárlói kizárólag természetes alapanyagokból készült termékekkel, fűszernövényekkel, teákkal, illóolajokkal, natúr kozmetikumokkal, kézműves lekvárokkal és szörpökkel találkozhatnak. A Herbárium szorosan kapcsolódik a mellette található Pálmaház Kertészethez, hiszen szinte az összes Herbáriumban kapható termék alapanyaga megvásárolható ott. Különlegessége a Kertészetnek a hat, különböző stílusban kialakított mintakert, valamint a széles és unikális növény választék, a kínálatban megtalálható a Kastély kert összes fafajtája is.

Miért válasszon minket?

Lyra Florae cégről

Megbízható csapat

A Lyra Florae már 30 fős csapatot foglakoztató vállalkozás.

Okleveles munkatársak

A legjobb kivitelezőkkel dolgozunk együtt. Munkatársaink okleveles kivitelezők.

Pontos kivitelezés

Kivitelezéseket a meghatározott időpontra teljesítjük.

Kivitelezés

A legjobb minőségü termékeket használjuk fel kertjében.

Lyra Florae Kertépítészet, kerttervezés

Több mint

5000

Boldog kerttulajdonos

Közel

100

Befejezett projektek

Nem

30

munkatárs

Nem

22

év tapasztalata

Rólunk mondták

Kiss Balázs

A kertünket a Lyra Florae varázsolta csodálatossá. Profi és ügyes csapat.

Kozma Tibor

Lyra Florae-val készíttem el a kertünket, a kerti berendezéseket. A csapata tervezéstől a kivitelezésig a segítségemre volt. Kíváló munkát végeztek.